Sider

Job - Olav Eriksen
olav eriksen, køkken, snedkerkøkken, klassisk køkken, køkken kolding, special køkken, olav eriksen køkken
1262
page-template-default,page,page-id-1262,bridge-core-2.9.1,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1246,elementor-page elementor-page-1262

JOB

SØGES | KØKKENMONTØR/SNEDKER

Er du en dygtig og omhyggelig snedker med sans for kvalitet, finish og detaljer? Og trives du i en omskiftelig og travl hverdag, hvor mon 

Vi har travlt hos Køkkenforum – og søger lige nu alsidig og kompetent snedker, der ser en spændende udfordring i montering af køkkener og badeværelser fra vores førende brands, Boform og Tvis – samt individuelle snedkerløsninger fra vores egen brand, OLAV ERIKSEN. Ofte ambitiøse totalløsninger også omfattende vinrum, radiatorskjulere, garderober, walk-ins, døre, etc..

 

Er det dig vi søger, så har du en faglig stolthed, der betyder, at du altid har tjekket alle detaljer, inden du afleverer en montage. Du har en grundlæggende god forståelse eksklusive materialer til smukke, detaljerede snedkerløsninger – og går aldrig på kompromis med detaljer og finish. Og sidst men ikke mindst, så trives du med kontakt til vores kunder, er altid en positiv repræsentant for din virksomhed – og møder altid kundens eventuelle spørgsmål og bekymringer med interesse.

 

Du får en komplet servicevogn stillet til rådighed og planlægger selv din tid i samspil med kolleger og kunder. Med skiftende sæsoner, spidsbelastningsperioder og kunder på tværs af Danmark er udeliggedage og fleksibilitet nøglen til at vi lykkes. Omvendt har vi lavsæson, hvor du naturligt indgår i hverdagen på snedkerværkstedet.

 

Som en del af OLAV ERIKSEN kan du til gengæld forvente et ansvarsfuldt job i et inspirerende arbejdsmiljø med et højt niveau af frihed under ansvar – og et kreativt samspil med erfarne indretningsarkitekter og dygtige kolleger, som glæder sig til at få endnu en ny kollega med på holdet. Løn efter kvalifikationer – herunder pension & sundhedsforsikring.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt – men vi venter gerne.

 

Interesseret? Send os en kort ansøgning på mailadressen joe@koekkenforum.dk. Har du umiddelbart spørgsmål, så ring også gerne til:

 

Værkfører Helmer Kristensen på mobil 42 63 64 31 eller
Indehaver Jens Olav Eriksen på 28 97 20 06

 

eller kig ind til os i vores showroom på Haderslevvej 27 eller snedkeriet, som ligger på Langholtgårdsvej 2.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Kolding Køkkenforum er grundlagt i 1985 af Jens Olav Eriksen og kan i år fejre 35-års jubilæum.
OLAV ERIKSEN er vores eget brand som er synonym med individuelle, håndbyggede snedkerløsninger med sans for detaljer & arkitektur.