Sider

ENKELT DESIGNKØKKEN | KØKKENRENOVERING - Olav Eriksen
olav eriksen, køkken, snedkerkøkken, klassisk køkken, køkken kolding, special køkken, olav eriksen køkken
993
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-993,bridge-core-2.9.1,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1246

ENKELT DESIGNKØKKEN | KØKKENRENOVERING

Det enkle designkøkken er resultatet af en køkkenrenovering med et unikt afsæt i at søge kontrasten mellem det rå og det rene udtryk. Interiørets farver og strukturerede, rå overflader af beton og mursten er fanget og understøttet med rene designlinjer og de lette, hvidolierede egefronter, hvis gennemgående åretegninger, gør udtrykket eksklusivt. 

Den rene, grebsfri løsning får et lille twist i det skræddersyede vitrineskab med både skjult og synlig opbevaring og integreret vinkøleskab, som var en del af husets oprindelige arkitektur og trækker lidt historik ind i den nye snedkerkøkken på en opdateret og eksklusiv måde.

Ved at gentænke indretningen og integrere skjulte opbevaringsløsninger får køkkenet et nyt, up to date og rummeligt udtryk.

 

Køkken:

Hvidolierede egefronter med gennemgående åretegninger & 45 graders samlinger

Skabe & emfang i 12 mm Solid Surface corian – Olav Eriksen

Bordplader i 12 mm Solid Surface corian – Olav Eriksen

Indbygning af Liebherr vinkøleskabe Grand Cru i eksisterende reolvæg

Category
Case