Sider

FINGERTAPPET KØKKEN - Olav Eriksen
olav eriksen, køkken, snedkerkøkken, klassisk køkken, køkken kolding, special køkken, olav eriksen køkken
994
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-994,bridge-core-2.9.1,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1246

FINGERTAPPET KØKKEN

Den nybyggede funkisvilla er indrettet med et miks af standardløsninger og snedkerdetaljer fra Olav Eriksen, der løfter helhedsindrykket og tilfører kant. Detaljerne går igen fra rum til rum og skaber en markant stil, der får indretningen til at fremstå sammenhængende og interessant.

 

Køkkenets rene hvide base suppleres med et gedigent og funktionelt snedkermøbel, som fungerer som såvel køkkenø som rumdeler – og bag de høje skabe findes et praktisk hide-away spisekammer. Den skjulte løsning giver en unik funktionalitet uden at gå på kompromis med æstetik og roden.

 

Den rummelige walk-in garderobe er igen bygget af standardløsninger mens entréens snedkermøbel er en skræddersyet løsning, der skaber udtryksmæssig sammenhæng mellem husets rum.

 

Køkken:

Køkkenø i massiv eg med fingertappede egeskuffer

Bordplader i 12 mm Silestone Blanco Zeus Suede

Hide-away spisekammer

 

Entre:

Entremøbel i massiv, fingertappet eg med matchende vægpaneler

Category
Case