Sider

SORT SNEDKERKØKKEN | TOTALINDRETNING - Olav Eriksen
olav eriksen, køkken, snedkerkøkken, klassisk køkken, køkken kolding, special køkken, olav eriksen køkken
1125
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1125,bridge-core-2.9.1,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1246

SORT SNEDKERKØKKEN | TOTALINDRETNING

Det eksklusive stuehus med klassisk stråtag glider ind i omgivelserne – og er både bygget og indrettet med respekt for naturen, stemningen og omgivelserne. Det kunne have ligget her i generationer, men er nybyggeri, hvilket giver et unikt udgangspunkt for en gennemgående linje i alle rum, som samles af ensartede elementer, der dog får et lille twist fra rum til rum.

 

De fritlagte bjælker trækker referencer til fortiden – mens det stilrene, grebsfrie snedkerkøkken sikrer kontinuitet i fremtiden. Linjen fra køkkenet fortsættes i en grebsfri skabsvæg– og indretningen rundes af i badeværelser med samme udtryk suppleret af lyse indslag.

 

Køkken:

Sortbejdset ask med gennemgående åretegning

Bordplader i marmor Nero Marquina med massiv, integreret marmorvask

Vola i rå messing

Miele hvidevarer, kogeplade & bordemfang

 

Bad:

Skuffemodul i sortbejdset ask med gennemgående åretegning

Vaske i marmor Calacatta Gold

Vola i rå messing

Gubi spejl Andet Circulaire

 

Soveværelse:

Skabsvæg i sortbejdset ask med gennemgående åretegning

Sideborde

Category
Case