Sider

KLASSISK LIEBHAVERKØKKEN | TOTALINDRETNING - Olav Eriksen
olav eriksen, køkken, snedkerkøkken, klassisk køkken, køkken kolding, special køkken, olav eriksen køkken
996
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-996,bridge-core-2.9.1,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1246

KLASSISK LIEBHAVERKØKKEN | TOTALINDRETNING

Den smukke patriciervilla har ved en gennemgribende totalrenovering fået en gennemgående linje, som afspejles i både det herskabelige liebhaverkøkken, i badeværelser og bryggers – og bindes sammen af autentiske paneler på væggene, stuk, indbygget alkove og klassiske radiatorskjulere. 

 

Det klassiske køkken er engelsk inspireret med et blik til fransk landkøkken og ikke mindst husets herskabelige udtryk – og de håndbyggede snedkerløsninger fra Olav Eriksen udnytter vinkler og plads optimalt, hvilket skaber en moderne funktionalitet, som bl.a. kommer til udtryk i den hyggelige alkove, en customized opbevaringsvæg i badeværelset, den indbyggede daybed med opbevaring i karnappen og den skræddersyede møbel til vask og tør i bryggerset.

 

Som et modspil til det lyse interiør er det klassiske vinrum indrettet med mørke nuancer – og skræddersyet til såvel opbevaring af vinkasser og flasker. Indbydende og varmt – med referencer til klassiske, franske vinkældre.

 

Køkken:

Hvide, håndmalede fyldningsfronter i massiv ask

Bordplader i 30 mm Silestone Lagoon Suede med underlimet porcelænsvask

Fuldintegreret Liebherr køleskab & fryseskab med Icemaker

Gaggeau ovne og gaskogetop

 

Badeværelser:

Hvide, håndmalede fyldningsfronter i massiv ask

Bordplade i 

Bryggers:

Skabe til opbevaring & plads til at lægge tøj sammen

Miele vask & tør

Fuldintegreret fryser under bordplade

 

Interiør:

Daybed med læderhynde under vindue

Alkove i hall med skuffer & skabe til opbevaring

Radiatorskjulere & gennemgående paneler på væggene

Category
Case