Sider

SNEDKERMØBEL MED KANT TIL ENKELT INTERIØR - Olav Eriksen
olav eriksen, køkken, snedkerkøkken, klassisk køkken, køkken kolding, special køkken, olav eriksen køkken
1001
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1001,bridge-core-2.9.1,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1246

SNEDKERMØBEL MED KANT TIL ENKELT INTERIØR

Et enkelt interiør med neutrale skabsløsninger tilføres kant og eksklusivitet med et funktionelt snedkermøbel som centrum. Køkkenøen i massivt egetræk med eksklusive fingertappede skuffer er skræddersyet efter kundens ønsker –  og er en fusion mellem funktionalitet og design. Det håndbyggede snedkermøbel fungerer som rumopdeler og tåler at blive brugt, der er direkte tilgang til tingene – rå og ikke for pæn. 

 

Køkkenets enkle linjer fortsætter i udtryk og materialevalg i badeværelset –  i en skræddersyet løsning hvor åretegningerne i den gennemgående egeplanke bærer udtrykket i det enkle badmøbel.

 

Køkken:

Køkkenø i massiv, fingertappet og naturolieret eg.

Håndsmedet messingvask med matsort Vola armatur

Emfang integreret i håndlavet vægkasse

 

Bad:

Gennemgående egeplanke indrammet af sammensvejst Solid Surface corian.

Category
Case