Kom godt i gang

Med base i Sydjylland – og kunder på tværs af Danmark – har vi hos Olav Eriksen skabt et set-up, der betyder, at vi kan komme rigtig langt med et nyt køkken, et nyt badeværelse eller en totalindretning, uden at du nødvendigvis behøver besøge os i Kolding.

Ikke at vi ikke gerne vil have et uforpligtende besøg … det vil vi altid gerne … men uden at mødes, har vi alternativer, der kan sikre, at vores eventuelle samarbejde kommer godt fra start.

I de fleste tilfælde starter et projekt med en mail, et kald eller kontaktformularen nedenfor. Den kræver kun ganske få detaljer … men er et godt udgangspunkt for en kreativ, telefonisk dialog, hvor vi kommer tættere på ønsker, drømme og ambitionsniveau.

Når vi taler sammen, spørger vi ind til nødvendige mål og guider dig til at tage dem nogenlunde korrekt, snakker med afsæt i de forskellige cases her på sitet og sporer os ind på den retning, vi skal arbejde i. Oftest udveksler vi billeder af huset & rummet, små detaljevideoer fra vores showroom og links til den inspiration, som du har samlet på forskellige online-platforme, Det kan tage lidt tid … men det er en sjov proces, som sikrer, at vi med afsæt i mange års erfaring kan sende et forholdsvis nøjagtigt prisoverslag, som du kan vurdere og planlægge videre ud fra.

Har du brug for hjælp til opmåling, så er det selvfølgelig altid en mulighed. Vi arbejder i hele Jylland, krydser ugentligt Fyn på vej mod Sjælland – og lægger gerne vejen forbi. 

Dialogen er stadig uforpligtende, prisoverslaget er gratis – og ingen valg eller mål er på dette tidspunkt bindende.

Får du undervejs lyst til og mulighed for at lægge vejen forbi Kolding, besøge vores showroom, ’lege’ med materialevalg, funktionalitet og gå på opdagelse i detaljer og måske endda besøge vores snedkerværksted, så er du altid velkommen. Vi har fleksible åbningstider og møder dig også gerne aften & weekend …

Og har du spørgsmål, som du ønsker at få afklaret visuelt, så tager vi gerne et onlinemøde, hvor vi viser dig køkkener, materialer og detaljer … vi kan endda tage dig med på et virtuelt besøg på vores snedkerværksted, hvor du kan ’hilse’ på det team, som måske skal bygge dit fremtidige køkken eller bad.

Vælger du, at dit snedkerkøkken eller -bad skal håndbygges hos os, så er det nu tid til at blive konkrete. Det betyder nøjagtige opmålinger, endelige materialevalg og fastlæggelse af tidsrammer og alle detaljer. Måske er det nu, vi mødes for første gang enten i vores showroom, på værkstedet eller hos dig?

Og fra det tidspunkt går resten af sig selv … vi har en tæt og løbende dialog, der sikrer, at vi er på toppen af alle detaljer, uforudsete forsinkelser og ændringer – og at du er tryg ved tidsrammer, montage og hele forløbet til vi afleverer den færdige løsning.

Nysgerrig på et kreativt designforslag fra Olav Eriksen? Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi hurtigt tilbage!

Kontakt os her