Jubilæum 35

Se eksempler på Jubilæum 35

aarhus

Den originale, gule murstensvæg var afsættet for en den gennemgribende opdatering af køkken og bad. De to rum, der bindes sammen af sorte New Yorker-vinduer og den orangeriinspirerede gang, har kig til lys og grønne planter, hvilket giver rummene en særlig stemning.
Den store køkkenø er håndbygget af knast eg med et levende, organisk udtryk og matcher farvemæssigt de rå mursten, mens trælisterne omkring bordpladen giver både designmæssig ro og et svævende udtryk, der gør interiøret let og elegant. Stilen og en stor del af materiale- og farvevalg går igen i badeværelset, hvor de mørke bordplader dog er udskiftet med hvide.

Køkken:
Linoleum & knast eg
Bordplade i 20 mm granit Nero Assoluto med trælister som afrunding
Kogesektion Bora Classic (gas)
Liebherr køl med kold vand-dispenser
Sort Quooker

Bad:
Knast eg
Bordplade i corian

Kolding

Cool new yorker-stil, rå mursten, udtryksfuldt naturtræ, marmor og mørk stringens mødes i et spændende køkken, hvor en stor køkkenø får selskab af en indbygget kaffebar og hvidevarer, der skjuler sig bag naturtræ i parket. En renovering der tilfører huset helt ny kant og hverdagsglæde.

Køkken:
Væg med røget eg i sildeben
Kaffebar & køkkenø i knast eg
Bordplade i marmor Port Laurent
Hvidevarer fra Gaggenau

Kolding

Cool New Yorker-stil, rå mursten, udtryksfuldt naturtræ, marmor og mørk stringens mødes i et spændende køkken, hvor en stor køkkenø får selskab af en indbygget kaffebar og hvidevarer, der skjuler sig bag naturtræ i parket. En renovering der tilfører huset helt ny kant og hverdagsglæde.

Køkken:
Væg med røget eg i sildeben
Kaffebar & køkkenø i knast eg
Bordplade i marmor Port Laurent
Hvidevarer fra Gaggenau

Hedensted

Den specialudviklede fingertap i vores Jubilæum 35 tilfører et unikt og markant udtryk i det nyrenoverede køkken, som smelter naturligt sammen med stuen bundet sammen af en lille spiseplads. Det fine lysindfald, et let industrielt twist, rustikke gulve, en sort glasvæg og det mørke naturtræ mødes og giver indretningen kant og atmosfære. Med vedligeholdelsesfrie bordplader, plads til opbevaring af vin, up-to-date hvidevarer og masser er opbevaringsplads er hverdagsfunktionalitet i fokus i en elegant atmosfære.

Køkken:
Køkken og køkkenø i røget eg med gennemgående åretegninger på højskabsvæggen
Vitrine med glaslåger
Bordplade i Silestone Eternal Emperador 20 mm
Kogesektion Bora Classic
Gaggenau 400-serie
Køle- og vinkøleskab fra Liebherr
Sort Quooker