med huskompagniet

 

Ethvert typehus bygges i samarbejde med en række faste leverandører af bl.a. køkken og bad. Som nybygger er der imidlertid også mulighed for at tilføre byggeriet personlighed og individualitet og invitere eksterne partnere ind i byggeriet på projektplan – som her, hvor et smukt typehus fra Huskompagniet er blevet løftet med eksklusive materialevalg og en skræddersyet snedkerløsning.

Husets moderne, enkle linjer understreges af et stort, åbent Gribeliste-køkken med en centralt placeret køkkenø. Røget eg med gennemgående åretegninger matches af en enkel, hvid corianbordplade og smuk, italiensk marmor Nero Laurent, som backsplash.

Stemningen understøttes af en nedtonet, varm lyssætning, der spiller sammen med rummets naturlige lysindfald fra loft, vinduer og dør – og sidst men ikke mindst har vi sammen med kunden designet og håndbygget et stort sansevindue, der sætter en ny stemning i det åbne rum – og omkranses af en stor, snedkerbygget reol med plads til opbevaring.

Stil og materialevalg følger med til husets badeværelse, som er indrettet med matchende badmøbel og høje, slanke opbevaringsskabe.

Køkken:

Røget eg med gennemgående åretegninger

Bordplade i corian

Backsplash I Marmor Nero Laurent

Quooker

Miele hvidevarer

Sansevindue & reol:

Hvidmalet MDF

Badeværelse:

Røget eg

Bordplade i corian