Priser & Finansiering

Priser

Når din drøm er en snedkerløsning, der er håndbygget og tilpasset arkitektur, interiør, specielle ønsker og funktionelle krav, er det nærmest umuligt at klikke ind på en prisliste, der giver et realistisk billede af totalomkostningen ved det konkrete nybyggeri eller renoveringsprojekt. Det betyder dog ikke, at vores priser er “hemmelige”.

For at komme prismæssigt så tæt på som muligt har vi nemlig valgt at arbejde anderledes, uforpligtende og kreativt – og erstatte prislister på moduler, bordplader etc. med en projektpris, der indeholder alle detaljer. Fra den første skitse, over ændringer og tilpasninger til den endelige montage og de sidste små justeringer, der sikrer den perfekte snedkerløsning.

Med respekt for dit budget og dine rammer får du som en start et detaljeret prisoverslag, der indeholder såvel snedkerdelen som bordplader, hvidevarer og montage. Et beslutningsgrundlag, der kan modificeres i alle retninger. Vi bygger alt lokalt på vores snedkeri lige uden for Kolding, minimerer spild og udnytter alle materialer optimalt – og leverer direkte fra egne biler på din adresse.

Uden fordyrende mellemled, uden transport på tværs af grænser og uden unødvendig emballage – og vi tør godt love, at du får rigtig meget gedigent dansk kvalitetshåndværk for pengene, når vi med et element af bæredygtighed tænker i rene, tidløse linjer og skaber snedkerløsninger, der holder i rigtig mange år.

Bemærk, at vi er en del af Køkkenforum – og derfor har en unik mulighed for at kombinere specialbyggede snedkerløsninger med standardelementer fra JKE-Design. Ring gerne for detaljer og mere inspiration – helt uforpligtende.

Har du fokus på klimaaftryk og bæredygtighed, deler vi gerne detaljeret info om sourcing og oprindelse – og rådgiver dig om bæredygtige valg med afsæt i vores viden om de enkelte træsorters oprindelse, dyrkning og historie.

For at se, hvad du kan forvente af priser, samt muligheder for finansiering af dine drømme, kan du hoppe over på Køkkenforum.dk eller trykke på knappen nedenfor.