Om olav Eriksen

Snedkeriet har været OLAV ERIKSENs hjerte, siden vi begyndte at bygge køkkener tilbage i 1985. Dengang som nu, ingen skræddersyede snedkerløsninger, uden vores erfarne og kompetente møbelsnedkere, som med en dedikeret tilgang til hver enkelt opgave får drømmene til at blive til virkelighed.

Som indretningsarkitekter har vi vores daglige gang på værkstedet og følger tilblivelsen af hvert enkelt element helt tæt. Her oplever vi den kompromisløshed, tålmodighed og millimeterpræcision, som karakteriserer gedigent, dansk snedkerhåndværk – og fra de første skitser til dit køkken, interiør eller badeværelse,  er vores snedkere og møbelsnedkere vores sparringspartnere.

Har du tid og lyst er du også velkommen til at besøge værkstedet, se dit køkken tage form og mærke det nærværende samarbejde, der gang på gang gør en forskel.

Følg os her

Jens Olav Eriksen, Indehaver og Founder

'Vi bidrager til en fremtid, hvor køkkenet udtrykker det moderne menneske uden bekymringer om tekniske begrænsninger eller tanken om at forværre miljøet.'

Teamet bag Olav Eriksen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.