80'er villaen


Den detaljeorienterede renovering af den karakteristiske 80’er villa var gennemgribende – og næsten at sammenligne med nybyggeri. Med husets ydermure som ramme, var målet at bevare husets åbenhed, tage afsæt i ejers gennemtænkte ønsker – og med customized, håndbyggede løsninger og et gennemgående materialevalg at bevare autenticiteten og husets stemning.

Valget faldt på naturolieret eg, som på en tidløs måde trækker tydelige referencer til den originale arkitektur – matchet med eksklusive, tidsaktuelle materialer som massivt stål, bruneret messing og italiensk granit.

Stemningen i det centrale køkken, hvor den svævende køkkenø i Jubilæum 35 har en lige så central placering, samles af højskabe i sort linoleum – og flyder videre til hallen, som med en dyb niche, specialindrettede skabe og et fleksibelt garderobesystem giver rummet en opdateret funktionalitet.

Sidst men ikke mindst har huset fået tilføjet et eksklusivt vinrum, hvor de originale brune mursten er bevaret synlige og løftet med en åben hylde med ophæng til glas og vinreol med udtræk til kasser, displayskråhylder til enkelte flasker – og en massiv, håndbygget harlekinreol.

Køkken:

Naturolieret eg & sort linoleum
Bordplade i massivt stål
Backsplash i granit Belvedere
Quooker i bruneret messing

Hall:
Naturolieret eg

Vinrum:
Naturolieret eg