Showroom

Olav Eriksens base ligger i et gammelt byhus i Kolding centrum, hvor vi værner om den hjemlige stemning i et showroom fyldt med kantede hjørner, små rum og trapper, som på bedste måde illustrerer potentialet i et ægte snedkerkøkken. Helt uden standardmoduler og faste mål. Vores tanke er, at vores showroom giver stof til køkkendrømme uden begrænsinger – og samtidig er det et showroom, som må bruges! Åbn skufferne, se detaljerne i samlinger og samspillet mellem materialerne, fornem stemningen og føl overfladerne – og stil alle de spørgsmål, der kan bringe dig tættere på de beslutninger, som skal definere dit personlige køkken. 

Vi ved, at der i gammeldags snedkeri er et væld af fagudtryk, som er svære at forholde sig til, så dem kan du se i vores mangeartede køkkeninteriør: De fingertappede skuffer, de massive forrammer, de synlige, udvendige hængsler kontra de skjulte løsninger, de smiskårne hjørner – med andre ord forskellen på et industrielt fremstillet kvalitetskøkken og de håndværksmæssige værdier i det klassiske møbelsnedkeri, som kendetegner Olav Eriksen. 

Stilmæssigt bevæger vi os bredt fra det klassiske liebhaverkøkken, over de engelske og fransk inspirerede shaker- og landkøkkener til 60’er nostalgi og stilrene arkitektkøkkener. Målet er at vise, hvordan du kan kombinere detaljer fra det ene med overordnede linjer i det andet og dermed skabe et køkken, der matcher arkitekturen i dit hjem. Uanset om det er nybyggeri eller den klassiske patriciervilla, der skal bringes up-to-date med et udtryk af moderne nostalgi – eller handler om en renovering af et karakteristisk parcelhus. Uden standardmål og serier har Olav Eriksen potentialet til at matche det individuelle udtryk. 

Du er altid velkommen til et uforpligtende besøg. Til at gå rundt, sætte dig med en kop kaffe og kigge detaljer – og til at få sparring på de tanker, du gør dig. Trin ll vil være et møde, hvor tanker samles til et konkret indretningsforslag – og trin lll et besøg i dit hjem, hvor vi gennemgår detaljer og måler op. Men alt det tager vi til den tid.

Vi glæder os til at se dig på Haderslevvej i Kolding.

Klassisk Shaker – 1. sal

Klassisk – 1. sal

Gribeliste – Corian Køkken

Massiv 45 – hvidtonet eg

Marmor

Retro TEAk

Gribeliste –
Røget eg & linolium

Klassisk interiør

Jubilæum 35 - knast eg