køkkenniche

 

Som en del af en omfattende renovering var ønsket at skabe et ’rum i rummet’ – og med specialdesignet interiør flettes rummets forskellige funktioner (køkken, spiseplads, opbevaring, anretterkøkken og display) nu sammen ved hjælp af integrerede løsninger, skjulte skydedøre og indbyggede skabe.

Det designmæssige udgangspunkt er enkle, stilrene Gribeliste – i en kombination af hvid corian, røget eg og den tidløse natursten, Jura GrauBlau. En stor køkkenø, der svæver på en hvid coriansokkel, fungerer som rummets naturlige samlingspunkt og adskiller samtidig køkkenet fra spiseafdelingen, som indrammes af en lang specialbygget væg.

Væggen har massive rammer og lader indbyggede skabe, låger og glaslåger med skjulte specialhængsler smelte sammen med en skjult skydedør, der gemmer indgangen til det tilstødende anretterkøkken. Helt skjult – og kun synligt når åben.

Målet var at skabe visuel ro – resultatet er et funktionelt nicheområde, der samler interiøret med gennemgående, smukke materialer og skjulte designløsninger.

Totalindretning:

Røget eg med gennemgående åretegninger
Corian
Backsplash Jura Grau Blau
Quooker
Bora Classic